Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Löshoppning 2

2008-11-19

Idag var det dags för den andra löshoppningslektionen för tvååringarna. Även Canja och Olle fick vara med på ett hörn och han tyckte att det var mycket skoj att få galoppera runt och skutta lite. Han är ju avlad för att bli hopphäst men råkade bara få bra gång på köpet och ska därför bli Fias nya dressyrstjärna, men skulle hon nu ångra sig så kommer han att bli en aldeles utmärkt hopphäst.

Det var stor skillnad från förra gången och i princip alla kom ihåg vad det hela går ut på. Förra veckan så gick det inte riktigt att se om det var någon som hade bättre teknik än de andra men idag så var det tydligt att Meshuggah har en mycket fin teknik. Det är inte så förvånande då hon är en ponny med en stark exteriör som tyder på att det ska finnas kapacitet någonstans. Hon såg ut så här i somras...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hon är en mycket välutvecklad tvååring, det enda felet med henne är att hon tyvärr håller på att bli skimmel. Att hon hoppade bäst idag betyder inte att det är kört för de andra, de kan komma ikapp och gå om nästa vecka. Det är det som är så spännande med den här branschen, det svänger fort.

Tyvärr så dog min kamera idag så nu blir det inga nya bilder här på ett tag. Ibland är tekniken inte så samarbetsvillig som den borde. Jag har också en ny mobil som jag inte förstår mig på. Jag har alltid haft Nokia men den här gången så blev det en Eriksson, tyvärr så har den helt obegripliga menyer och smarbetar väldigt dåligt. När jag skulle skicka MMS idag så var det nära att den blev strypt, men som tur är så har Victoria en Eriksson och kunde guida mig lite. Varför ska telefonen vara svårare än en dator? Det finns faktiskt mobiler för pensionärer som bara är telefoner och har stora knappar, jag funderar nu på om nästa jag köper ska vara en sådan. Morfar fick en sådan i födelsedagpresent och tillochmed mormor vågar ringa med den.

När jag nu sitter här framför datorn med teven på i bakgrunden och mobilen bredvid mig så kommer jag inte helt osökt att tänka på Docenternas låt från åttiotalet "du kan glömma dina ensamma stunder, du kan lita på teknikens under..."

Tack och godnatt!  

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden