Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Julfirande

2009-12-26

Nu är det lite snöstorm igen, inget nytt på den fronten alltså.

Julen blev som vanligt, lite rörig men trevlig. Robin, sex år, frågade hela dagen när det var dags för julklappar. Katterna massakrerade julgranen hela tiden så till slut stod det bara en lutande gran utan julkulor mitt i rummet. Hundarna passade på katterna som rev granen och jag sprang runt i snön bland hästarna hela dagen. Jag tror faktiskt att det var katterna som hade roligast hela dagen, de välte granen och spelade sedan oskyldiga men hur oskyldiga kan dessa nöjda katter vara?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eller denna...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den som hade näst roligast var nog Bina som älskar tomtar och presenter. Hon var faktiskt tom mer intresserad av tomten än Robin som inte var helt säker på att tomten var riktigt riktig. Bina däremot hyser inga tvivel om att tomten är på riktigt, hon är dessutom säker på att han måste ha något till henne...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu fick Bina vänta tills alla andra hade fått sina julklappar innan hon fick sin, men när hon väl fick den så öppnades den långsamt och försiktigt. Hon river och sliter inte utan plockar bort pappret fint bit för bit...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ida river upp sitt paket med mer våld än finess men förstår inte sedan vad hon ska göra med den. Det hela slutade med att julklapparna blev konfiskerade då hundarna efter en stund inte kunde komma överens om vem som skulle ha båda. Bina ville pipa med pipleksakerna och Ida ville ligga och vakta dem, en viss skillnad i deras personlighet blir extra tydlig vid sådana här tillfällen.

Det var efter julklappsutdelningen åter dags för matning av hästar och efter det var det bara att ramla i säng för att komma upp nästa morgon igen.

Tack och god fortsättning!

 

.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden