Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Hundproblem

2008-05-23

 

Idag har vi äntligen planterat färdigt de två stackars äppelträden som jag fick i födelsedagspresent. Vi har ju tagit ned staketet som stod runt äppelträden så att trädgården har blivit större men hundarna tror fortfarande att det inte går att gå ned där. De har suttit och tittat anklagande på oss när vi har hållit på med träden och vägrar att gå över den numera osynliga gränsen där staketet var förut. Oftast så upplever jag dem som ganska intelligenta, för att vara hundar alltså, men idag så visade de sig inte från sin bästa sida. Vi får väl se hur lång tid det tar för dem att inse att de nu kan springa runt hela huset utan att bli stoppade av staketet.

Hästen Ida har idag visat att hon är mycket begåvad, till skillnad mot hund-Ida, då hon blev riden ute på fältet för första gången. Hon fick sällskap av Jamiro men klarade av allt utan att blinka och behövde nog inte så mycket stöd egentligen. Jamiro fick sedan hoppa lite och klarade för första gången av att hoppa en liten kombination, unghästarna går som tåget just nu tillochmed de som Fia precis har börjat med visar god talang.

Lambretta var på treårstest nere i Skåne förra helgen och fick en hopputmärkelse med mycket fina poäng. Hon fick 9 för teknik och 9 för temperament och 8 för galopp. Familjen Sjöö har verkligen fått en fin ponny och gjort ett jättebra jobb med henne!

Så här fin var hon...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack och godnatt!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden