Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Tandläkarbesök

2009-10-07

Det har inte blivit någon dagbok på ett tag då jag har jobbat med att lägga in mina unghästar med egna sidor. Nästa projekt är att lägga in alla äldre uppfödningar också, ett tidsödande men roligt arbete. Dessutom så har det tillkommit en ny funktion så att alla kan kommentera dagboksinläggen, det blir spännande att se vad det kan ge.

Idag har jag varit hos tandläkaren och lagat två hål. Det är första gången på flera år som jag gjort detta och jag har bytt tandläkare sedan sist. För första gången i mitt liv så fick jag en bedövning som hjälpte så det var inte alls så hemskt som det brukar vara. Jag kan bara konstatera att min gamla tandläkare var riktigt dålig och slarvig. Droppen var nog när jag skulle dra ut en visdomstand och bedövningen inte tog alls eftersom jag hade en infektion som inte var ordentligt behandlad. Trots att jag protesterade så drog hon bara ut den, en väldigt obehaglig upplevelse som nog skapade en liten tandläkarskräck. Den nya tandläkaren tar mycket mer tid på sig, han höll på en hel timme med mina tänder. Under denna timme konverserade han dessutom ganska friskt med mig trots att det enda jag kunde få fram var ungefär "gargaaargaaarg". Faktum är att den ordentliga bedövningen gjorde så att det kändes som om det var det enda jag kunde få fram de närmaste timmarna efter tandläkarbesöket.

Tänk att min lilla tandläkarskräck kunde gå över tack vare en dubbel bedövning...

Tack och godnatt!

 

 

Antal kommentarer: 2

2009-10-08 07:27:38 - Maria

Bedövning är alltid bra vid tandläkarbesök.......:)

Det ser jättefint ut med unghästarnas ny sida.
Vi som är relativt nya hos dig och hör talas om alla de gamla hästarna blir jätteglada att få en bild på de omtalade objekten.
:)
Glada morronkramar ......

2009-10-09 21:32:23 - fian

Själv är man ju adrenalinallergiker och tål knappt bedövning, tur att att jag gillar att gå till läkare, tandläkare och annat, anars hade jag väl aldrig kunnat gå efter en snedtändning på lokalbedövning!
Kul med att kunna göra inlägg(inlove)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden