Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Utevärld...

2009-11-30

Sakta men säkert blir det mer och mer beboeligt uppe hos mig. Idag fick jag belysning i min hall så nu ser jag spikarna i golvet som jag har gått och trampat på i två dagar. Av någon anledning så använde man en spik var femte centimeter när man byggde saker förr i tiden. Jag har dragit ut mängder av spik vid det här laget, men eftersom belysningen var dålig så har jag missat ett par stycken och dessa lyckas man ju alltid trampa på.

Katterna har upptäckt att det finns ett utomhus nu också. De har ju bott inne sedan jag lyckades fånga dem och de återupptäcker liksom utevärlden för tillfället. Nu ikväll smet de ut och vägrar att komma in, det är ännu mer spännande när det är mörkt ute tydligen. Annars så är de väldigt sociala och trevliga och kommer när man ropar. De är annars som katter är mest och sover gärna tryckta intill mig eftersom jag kan tjänstgöra som element. En lite skön position är denna som Kissen gärna ligger i...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi får väl se om de vill komma in snart och sova, spänningen borde göra dem lite trötta så småningom. Katten kan gå genom kattluckan man Kissen fattar inte hur man gör detta så därför måste jag få in henne genom att locka henne från den spännande utevärlden.

Tack och godnatt!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden