Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Småkrasslig

2009-02-13

Jaha, idag är det fredagen den 13 och jag sitter här i sängen och tycker lite synd om mig själv, inte för att jag haft någon speciell otur utan för att jag är lite småkrasslig. Det började med lite huvudvärk igår och lite magsjuka och idag har jag lite feber och är allmänt ynklig.

Jag blir nästan aldrig sjuk så därför blir jag alltid lika förvånad när jag väl blir dålig. Det är ett par år sedan jag hade en ordentlig influensa sist så det kanske är dags igen. Mitt immunförsvar är för det mesta på hugget eftersom det hela tiden får jobba med alla bakterier som jag får i mig ute i stallet men nu så har jag väl fått en bacill som har lyckats ta sig förbi första försvarslinjen. Jag tror att den har smugit sig ombord hos sjukgymnasten då det är i sådana miljöer baciller sprids, gym och omklädningsrum alltså. Som tur är så brukar jag aldrig vara sjuk särskilt länge, det har man inte tid med när man jobbar med hästar. Dessutom så blir jag sällan så sjuk att jag inte kan släpa mig ut och sköta stallsysslorna med lite hjälp av en treo eller alvedon.

Min kropp är också tillbaks i sitt vanliga kemikaliefria tillstånd vilket märktes väldigt tydligt då jag tog två treo för att orka ut och kvällsfodra. Reaktionen på två treo blir lätta skakningar i hela kroppen och lite hjärtklappning, mycket obehagligt. Detta har hänt förut när jag har tagit dem för fort, ( Annika och Sophia hade mycket roligt åt mina skakningar en idolkväll förra hösten) men det senaste året har jag ju tagit så mycket konstiga mediciner så att alla sådana reaktioner har varit borta, men nu är ordningen alltså återställd. Skakningarna kommer sig av att jag inte dricker kaffe och alltså reagerar på koffeinet i treon. Huvudvärken försvinner iallafall så även om koffeinchocken är lite obehaglig så är det värt det. 

Imorgon ska jag till Andreas och ta prov på Ida för att se om det är dags för parning, så håll tummarna!

Tack och godnatt! 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden