Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Brrrrr

2009-06-04

7 grader, snålblåst och regnskurar, brrrrrr. Idag fick jag lov att ta fram vinterjackan igen när jag skulle ha lektion för att inte förfrysa mig totalt. Jag har dessutom ägnat nästan hela dagen åt att laga iordning staketet runt ena sommarhagen så att jag kan flytta över stona dit. Detta är inte en trevlig syssla vid denna väderlek utan egentligen är det att rekommendera att utföra sådana projekt vid solsken, men ibland så har man inget val.

Hopplektione gick iallafall bra och vi har nu övat ordentligt inför ridklassrna som vi ska ha här den 14/6. Lilla Splendid var med för andra gången och skötte sig utmärkt. Han hoppade faktiskt en hel liten bana utan alltför stora problem. Det enda bekymret är att tempot inte alltid är det snabbaste, men förhoppningsvis kommer detta att öka i takt med att magen minskar. Han har det ganska hektiskt just nu med både ridning och betäckningsston men han verkar trivas när det händer mycket omkring honom. Vissa hingstar kan bli stressade av ett sådant liv men han verkar bara växa av det.

Nu är det snart dags för en sådan där hektisk helg igen ( tyvärr så ser egentligen alla mina helger ut så). På lördag är det fälltävlan med Midas i Örebro vilket innebär en tidig morgon med avresa vid femtiden. Jag är absolut inte någon morgonmänniska så det är inte roligt alls när man måste släpa sig ur sängen vid en så okristlig tidpunkt. På söndag är det förenklad fälttävlan på Runsten med Canja så då blir det varken tidig morgon eller lång dag, som tur är. Men, det är roligt att tävla!

Tack och godnatt! 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden