Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Min overall och jag

2014-01-26

Man kan ju säkert undra varför jag inte tvekar att lägga upp en bild på mig själv i min säckiga blå overall, den är ju varken moderiktig eller hipp på något sätt. Nu är det faktiskt så att den har ett litet symbolisk värde, den symboliserar min ovilja att frysa. Den kan även symbolisera min inställning kring hur mycket jag bryr mig om vad mitt yttre säger om mig. Det finns alldeles för många människor idag som sätter det yttre i samband till hur framgångsrik man är och därmed hur lycklig man borde vara och eftersom lycka just är en av de största statussymbolerna i vårt samhälle så gäller det att alltid lura andra att tro att man är extremt lycklig. Det finns absolut inget samband mellan att vara snygg och att vara lycklig, snarare kan man tänka tvärtom, om man hela tiden fokuserar på det yttre har man kanske inte lika mycket tid till att ta hand om det inre. 

Jag har ju aldrig varit särskilt bekymrad över hur människor jag inte känner uppfattar mig så om jag tar på mig min blåa overall och åker till affären och handlar så stör det mig inte det minsta att vissa tittar snett på mig. De jag inte känner har ingen påverkan på mitt liv så deras åsikt är oväsentlig. De som känner mig vet också hur jag är som person och då spelar ju inte hur jag ser ut någon roll. De människor som jag vill lära känna ska ju helst också vara accepterande av sin natur då det inte finns något tråkigare än att umgås inskränkta personer så dömer de ut min overall och vägrar se personen i den så är det ingen förlust att inte lära känna dem.

Det konstiga  är egentligen att nästan alla har en önskan om att sticka ut och vara speciella, men de vill helst vara speciella inom det normala. Jag väljer då hellre att bara vara mig själv och det är då upp till alla andra att anse mig vara speciell eller inte.

Mest av allt väljer jag dock att låta bli att frysa. 

Världens bekvämaste overall...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack och godnatt!

Antal kommentarer: 2

2014-01-29 20:34:05 - Agnetha Lundberg

Hej!
Behöver du en ny overall säljer Jula blåa för 299 kr.
Köpte en till Linn som hon ska ha när hon kör häst perfekt.

2014-08-13 17:37:54 - Stina

Snygg och praktisk overall med bra passform.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden