Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Lite flyt

2009-09-14

Nu har jag haft ett riktigt bra flyt i två dagar, för en gångs skull så har inget krånglat och jag har fått sova ostört.

Canja gick riktigt bra igår och tog placering i bägge starterna. Det viktiga var nu inte att ta rosett utan att jag testade lite olika betsling. Det visade sig att det skarpa bettet gick helt okej, men i andra klassen bytte jag tillbaks till tredelat och då gjorde vi den bästa rundan vi någonsin gjort. Hon var uppmärksam och jag fick till alla distanser enligt planen och det är en stor framgång med tanke på att vi mest har studsat omkring lite på måfå. Der ska bli intressant att se om det går lika bra på nästa tävling, det är först då jag kan få ett kvitto på om jag har hittat rätt. Känslan säger mig dock att jag har hittat ett bra sätt att förbereda henne för start så nu kan vi kanske sikta på att hoppa lite högre framöver.

Idag har jag pysslat i stallet, ridit Rune, tränat och hunnit städa så att vi kan sätta upp en ny vägg mot trappen. Jag hade tom sådan tur att när jag skulle köpa middag i lilla thai-vagnen i Järna så hade de lunch kvar, som är billigare men lika god som middagen, så nu är jag även mätt trots att mormor inte är hemma (jag vet att jag är bortskämd som får middag lagad jämt).

Det är ju inte ofta jag kan gå och lägga mig på kvällen och säga att jag faktiskt hunnit med allt som jag borde så nu kommer jag att sova extra gott inatt.

Tack och godnatt! 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden