Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Hektisk helg

2009-05-28

Jaha, nu har även jag gått med i Facebook, sist av alla. Jag har hårdnackat stått emot detta påfund då jag redan har för mycket att göra med min hemsida men nu har jag alltså gett vika för grupptrycket. Det blir dock inte mycket aktivitet på min facebooksida då tiden inte kommer att räcka till.

Den här helgen kommer att bli en riktig maratonhelg då det kommer att gå i ett. Imorgon ska vi åka till veterinären med Bina för att titta på hennes knölar och hennes öga som hon har en utväxt i. Bina har inget emot att åka till veterinären eftersom hon alltid tycker att all uppmärksamhet är god uppmärksamhet. Först ska jag dock åka till frisören för att åtgärda min såkallade frisyr. Det gör detsamma hur ofta jag klipper mig det tar bara ett par dagar så är det oordning på huvudet igen, antagligen eftersom jag aldrig orkar fixa med håret utan helst sätter upp det plus att jag har ett besvärligt självfall och lite virvlar på olämpliga ställen. Det är en av världens många orättvisor, att vissa har perfekt håt utan ansträngning och andra har, som jag, ett ostyrigt hår som inte gillar att tvingas in i en ordnad frisyr.

I morgon kväll så är det återträff med min gamla klass som jag inte har träffat på länge. På lördag är det tävling i Trosa, nära och bra plus att det är både ponny och häst samma dag. Lördag kväll är det trettioårfest, återigen risk för sen sänggång. På söndag är det en stor dag då vi ska på utställning med både Joop och Splendid. Det ska bli mycket spännande att se hur det går för dem då jag tycker att båda är riktiga toppenponnyer. Båda har ju dessutom fått väldigt bra poäng tidigare så det finns goda chanser för att trevligt resultat om bara jag orkar springa tillräckligt bra.

 Splendid är ju faktiskt en riktig liten drömponny som har en tendens att verkligen visa upp sig. Han har ju kämpat med en lite för stor mage men den är nästan borta nu och han har verkligen börjat ta sig i ridningen. Idag var han faktiskt med på sin första hopplektion och trots en viss förvåning till att börja med så hoppade han snällt en liten bana med ganska god bjudning. Han är iallfall alla amatörfotografers dröm då han hela tiden gör poser som är helt fantastiska. Ta bara denna pose, rena drömmen...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack och godnatt!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden