Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Ännu fler småttingar

2013-04-06

Idag kom Mormor och klagade över att Kissen hade varit så omöjlig och bara försökt klättra upp i hennes ena skåp. Kissen är ju gravid och Mormor var nu orolig att hon skulle upp där för att föda, men hmm, det var nog lite för sent att oroa sig nu, Kissen hade redan smalnat av betänkligt. Mycket riktigt hade hon snyggt och prydligt bäddat iordning ett litet bo bland Mormors handdukar och fött inte mindre än sex små knyten. Den stackaren hade nog varit lite ledsen över Mormors bestämda försök att utestänga henne från knytena och blev ganska så glad över att jag nu ordnade så att hon fick återgå till att vårda de små.

Kissen på sin utvalda plats...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Man kan ana en liten hög med barn framför henne och efter lite grävande så lyckades jag fiska fram dem och räkna dem till sex stycken. Våra stallkatter har ju trillat av pinn lite vartefter det senaste året så nu ska vi ersätta dem med två nya små ungar som kan hålla rent på möss och råttor. Jag har redan bestämt att denna ska få stanna, den har en fantastiskt fin färg och jag tror att det är en honkatt...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kissen är verkligen en fantastisk mamma, hon är helt lugn och man får gärna pilla och kika på hennes små.

Det känns lite som om vi just nu fullständigt svämmar över av små gulliga nykomlingar, jag funderade lite på att man kanske skulle köra någon slags kampanj "köp tre betala för två" eller "köp en mops, få en kattkompis på köpet". Skämt åsido, jag har faktiskt aldrig haft några problem med att sälja vare sig hundar eller katter och de har alla fått bra hem så det ska nog gå bra nu också. Det är en stor fördel att bo i Stockholmsområdet, det finns ju ca 1,2 miljoner människor inom en ganska så liten radie att sälja till och många är riktigt vettiga. Så för alla som är lite sugna: skynda, skynda de kommer snart att gå åt;)

Tack för idag!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden