Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Sanering

2009-11-05

Jag var tydligen lite för optimistisk när jag var nöjd över hur duktiga hästarna hade varit på att hålla sig innanför trådarna häromdagen. Imorse när jag kom ut så hade stona tagit sig ut ur sin lösdrift igen och stod utspridda på gårdsplanen. De hade helt enkelt gått rakt igenom tråden när de upptäckt att jag hade glömt att slå på strömmen igår kväll. Några av dem stod i höbalen och åt medans resten hade gått in i stallet för att undvika regnet. Där stod de i gången och uppenbarligen hade de tillbringat större delen av natten där med tanke på röran de hade lyckats skapa. Hela golvet var täckt av skit och allt hö var uppätet plus att Kalles tunna med kraft var helt tom, så det var ett par torra och mätta ston som stod och halvsov i gången. Det är helt otroligt hur mycket sju små ston kan skita ner, så här såg det ut efter att stona var utmotade...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag var det ju dessutom så att jag hade lite bråttom på morgonen eftersom jag skulle åka till sjukgymnasten så att springa runt och laga staket och försöka fånga in ungston var inget jag ville syssla med. Faktum är att jag helt enkelt stängde dörren om eländet och åkte till Södertälje istället, saneringen fick vänta tills jag kom hem.

Så är det med hästarna, de krånglar bara när man har bråttom. De dagar man har all tid i världen så går allt perfekt redan från början.  

Tack och godnatt!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden