Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Modern konst?

2009-08-15

Min förkylning är fortfarande inte på bättringsvägen och det börjar bli lite tröttsamt. Det är ändå lite tur att förkylningen har sammanfallit med sparken jag fick på vaden förra helgen då jag fortfarande inte kan rida pga denna, om man nu ska vara lite handikappad eller förkyld så är det alltid bäst om det sker samtidigt. Vaden har nu, en vecka efter sparken, antagit en blågrönröd ton och har fortfarande som en hård kaka i mitten. Den ser ut som ett riktigt modernt konstverk, ganska snyggt om jag får säga det själv...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egentligen så var det ju inte en allvarligt menad spark utan snarare ett skutt som hamnade lite fel från hästens sida, men det är sådant man får räkna med när man håller på med unga hästar.

Projektet med att göra iordning på min övervåning börjar nu ta lite mer fart och vi ska börja måla det nya köket på måndag. Än så länge är det dock fortfarande kaos som gäller, det är sanslöst vad mycket grejer det får plats i ett rum. I vår familj så flyttar vi i princip aldrig så därför är det extra enkelt att spara på saker och ting. Just alla bra att ha-saker är det värsta att städa bland, man har ju någon gång lagt dem på ett bra ställe för att man tänkt använda dem igen. Ju mer jag städar desto mer inser jag fördelen av att slänga saker eller ge bort dem när man har använt klart dem.

Morföräldrarnas protester mot min utrensning blir dock svagare och svagare för varje dag, från början var det en liten kamp om varenda liten bok eller sak som bars ned. Det finns ju naturligtvis böcker och småsaker som även jag tycker är värt att spara på men mycket av det man hittar i diverse lådor är inte så viktiga saker som liksom glömts bort och sedan hamnat underst i någon hög. Morfar har nu satt sig på en stol, strategiskt placerad, så att jag bara kan bära ned saker som han sedan rensar igenom och vissa saker har vi faktiskt fått slänga. Hela två fullastade transporter har fått åka till tippen, iofs mest fulla av gamla papper, tidningar och lite Ikea-hyllor.

Imorgon tänkte jag ta en tur till stan och handla färg och kanske kika lite på kakel och annat till mitt nya kök, fast det beror på hur förkylningen mår förstås(om den mår bra så mår jag dåligt och om den mår dåligt mår jag bra). Det är verkligen väldigt roligt att få göra fint och måla om som man själv vill, det blir ju en väldigt stor skillnad och krävs egentligen inte så stora medel för att få det att se nytt och fräscht ut.

Här följer en liten bild av det nu rådande kaoset, mest för att ni ska få se skillnaden som blir när det sedan är färdigt, förhoppningsvis inom en någotsånär nära förestående framtid. Det blivande köket...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack och godnatt!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden