Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Lyckad helg

2010-05-02

Idag har Canja förtjänat sin kvällshavre igen. Vi var i Vingåker och startade 1.10 och 1.20 och i första klassen vann vi. Det blev täcke och segerpremie, så på två helger har hon nu hoppat ihop två täcken tre rosetter lite diverse hederspriser (bla en ölsejdel) och en ganska trevlig summa pengar. Vi har verkligen börjat hitta tempot och samarbetet nu och det är det som gör att resultaten kommer.

Även JC och Fiffi var i Vingåker i helgen och det gick kanonbra. En andraplats i Lb blev det och Fiffi har nu helt kommit tillbaks på banan. Lilla Pärlan som står uppe på ridskolan debuterade på hoppbanan idag och kom tvåa i LD+5. Många fina rosetter har det alltså blivit den här helgen och det har gjorts ännu fler trevliga rundor.

Pärlan med sin ryttare Moa...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi ligger nu i hårdträning inför nästa helg då vi ska ha öppet hus. Hingstarna ska gå uppvisningar under ryttare och alla hästar ska vara putsade och fina så att vi kan visa upp dem. Unghästarna är ju alltid lite ruggiga i pälsen så här års och manarna är lite ovårdade efter en lång vinter. Med lite tur så hinner jag få ut nästan alla i sommarhagarna innan nästa helg, det är mycket trevligare att gå runt och visa dem i gröna fina hagar än i de tråkiga vinterhagarna. Imorgon ska jag börja kampen med badande och friserande av de små djuren som oftast inte alls uppskattar denna behandling. De äldre hästarna är ju alla tävlade och brukar bara tycka att det är trevligt med lite rengöring. Jag hoppas att det kommer riktigt mycket folk och tittar på alla våra fina hästar. Det kommer att finnas urgulligt föl på plats och så har vi ju våra charmtroll, Magic och Splendid, som alla barn faller för. 

Tack och godnatt!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden