Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

En riktig Pärla

2009-04-24

Idag har jag hunnit träna för första gången på alldeles för länge. Idas valpning har tagit väldigt mycket tid ifrån mina vanliga aktiviteter och det är verkligen skönt att få komma tillbaks till vanliga rutiner.

Lite ridning blev det också idag och jag måste få skryta lite om lilla Pärlan. Hon har ju varit lite långsam i sin inlärning och haft en tendens till att tycka att galopp är en överskattad gångart, men idag så föll saker och ting på plats. Vi kunde faktiskt tom galoppera en sväng över fältet utan större protester. Förut när jag har försökt rida ut så har hon tyckt att det är lite otäckt på fältet och det har ibland resulterat i att hon inte har velat gå åt rätt håll. När det gick som värst så kom vi ut men inte hem eftersom hon fick syn på något hemskt. Idag så var det dock galopp med spetsade öron bort från stallet och lugn skritt på lång tygel hem. Mycket begåvat enligt mig!

Alla hästarna håller på att fälla som värst för tillfället och när man tittar utv över hagarna så ligger det kvar stora hårsamlingar överallt. Fåglarna som brukar plocka hår från de sovande unghästarna har i år tagit ett steg till i sin hårsamling, igår så såg jag hur de satt och pickade på Lillolle trots att han gick omkring. Ytterliggare vårtecken är att duvorna har fått ungar, de sitter nu och skriker i ena hörnat på ridhuset och skrämmer hästarna lite mer än vanligt. Till hösten så blir det absolut duvstekar för alla som är sugna...

Dagens valpbild blir ytterliggare en sovbild på den lilla tiken...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack och godnatt!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden