Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Glad påsk!

2013-03-30

Den lille Bopsen finns inte mer. Han blev svagare och till sist så gav vi upp och lät honom somna in. Det är ju alltid lite sorgligt när någon kämpat på som han men ibland så är det bara som det är att vara uppfödare.

De andra valparna växer och frodas fortfarande om ogräs så det är inte ont om glädjeämnen här hemma. Mopsarna har ju uppnått den respektabla åldern av hela sju veckor och de har både fått namn och har varit ute för första gången.

En korg full av glädje, vi presenterar: Clara-Stina, Curt-Åke, Cajsa-Lisa och Carl-Einar...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boxerbarnen börjar ockå få namn, de är ju min D-kull och ska döpas efter artister. Än så länge har vi Donna Summer, Dolly Parton, Dionne Warwick, Diana Ross och David Bowie, det saknas egentligen bara två manliga namn, alla förslag mottages tacksamt:)

Efter lite om och men så har jag nu också fått svar på vilket kennelnamn jag fått, Pugbox blev det. Jag är ganska så nöjd med det, kort och bra och går dessutom ihop med de flesta namn jag kan komma på. Det var verkligen inte lätt att hitta på något som skulle passa på mina små trubbnosar och som jag kan leva med resten av min uppfödarkarriär.

Idag blir det en vanlig stalldag och sedan ska jag laga påskmiddag till familjen. Det blir späckad lammstek med färskpotatis och brysselkål till varmrätt och hemgjord semifreddo med mandarinsmak till efterätt, förrätten gör mormor så det får vi se vad det blir.

Glad Påsk önskar vi på Åkerby!

 

 

Antal kommentarer: 3

2013-03-30 21:47:09 - AKW

Tråkigt med bopsen. Namnförslag: Darin!

2013-03-30 21:48:35 - AKW

Donny Osmond!

2013-03-31 15:04:11 - Karin

Så sorgligt med Bopsen.

Namnförslag: Danny Kaye, Danny K (= Danny Koppel), Donny Osmond var bra. Dustin Hoffman (om en skådespelare duger).
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden