Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Teknikens under

2010-04-14

Jag har nu konstaterat att jag är alldeles för oteknisk för min nya telefon. Den gör inte alls som jag vill och jag har på något sätt lyckats ha bort alla telefonnummer som jag har programmerat in det senaste året. Jag försökte kopiera dem från den gamla telefonen men de försvann någonstans på vägen. Troligtvis så kan man hämta tillbaks dem men av någon anledning så har de inte skrivit in hur man gör i beskrivningen utan det står bara att man ska gå in i hjälpmenyn. Detta hade inte varit något problem om det inte var så att det inte är särskilt lätt att hitta in i hjälpmenyn heller. Även om min nya telefon håller på att driva mig till vansinne så ar den bättre än den gamla eftersom den inte stänger av sig mitt i samtalen. Tekniken går uppenbarligen framåt fortare än jag...

Kissen har fortfarande inte nedkommit med några kattungar. Hon har blivit mycket mer social nu när hon är med barn och har tom börjat prata även med folk som hon inte riktigt känner. Hon har verkligen kommit långt sedan hon satt under min säng för ett år sedan och vägrade att komma fram på flera veckor. Kissen har en ganska så lustig fetisch, hon älskar att gå med in på toaletten. Oavsett vad man har för ärende därinne så vill hon med in och snoka runt. Badrumsmattan är tydligen en fantastisk liggplats och badkaret har det godaste vattnet. Om man ska borsta tänderna så står hon gärna med framtassarna på handfatet och jagar vattnet som försvinner ner i avloppet. När man stoppar in tvätt i maskinen så slingrar hon runt kring fötterna så att man snubblar på henne. Hon beter sig aldrig så i något annat rum utan hon genomgår en slags personlighetsförändring så fort hon kliver över badrumströskeln. Det roliga är att det oftast står öppet in dit men så länge ingen är där så går hon inte in.

Alla våra djur har olika små egenheter och det är det som gör det så roligt att ha dem omkring sig. Vardagen blir ju lite roligare varje gång någon av dem gör något knasigt.

Tack och godnatt!

Antal kommentarer: 4

2010-04-15 08:51:26 - Exzentrics Marie, zaba@telia.com, welcome.to/stuteri.exzentric

En av mina katter är också en riktigt badrumskatt. Badrumsdörren står öppen dygnet runt eftersom jag och katterna delar på utrymmet för toalettbesök.

Vi har dock tack och lov varsin toalett därinne. Min är i behaglig sitthöjd och pryds allt som oftast av en katt. En katt som redan vid mycket ung ålder lärde sig att spola. Tyvärr har samma katt ännu inte lärt sig att uföra det man gör före spolning i WC. Nej, han föredrar sitt torrdass som är mer jordnära. För att undvika nattliga för matte mycket irriterande spolningar i tid och otid så har nu tryckknappen avinstallerats. Stackars kisse... ;)

2010-04-15 10:08:41 - Carro

Angående telefonen så kan det vara så att de "nya" nummrena du sparat ligger i den gamla telefonens minne istället för på SIM kortet... Jag gjorde det misstaget med min förra! Numera sparar jag alla nya kontakter direkt på SIM kortet!

/ Carro

2010-04-15 17:52:49 - Sophia

Men om det är så som Carro säger borde du kunna stoppa i SIM-kortet i din gamla telefon och kopiera över alla nummer till SIM och sedan stoppa tillbaka det i din nya telefon.

/Sophia

2010-04-15 20:55:08 - fian

Kan inte ge några telefontips, men jag har en badrumskatt jag också! Lo sitter alltid i badkaret, ofta helt i mörker och väntar på att någon ska spola lite vatten så hon får dricka.Intressant är att hon alltid ska med in dit, men om man haspar dörren måste hon ut.Direkt....
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden