Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Världens bästa storasyster

2011-07-30

Astrid har ju nu suktat i hela tre veckor efter att få leka med sina systrar men eftersom de är lite små så har mamma Ida och jag tyckt att hon kan beundra dem på lite avstånd. För att riktigt visa hur gärna hon bara vill gosa med dem så ligger hon numera gärna tryckt mot deras inhägnad med näsan så långt in genom en ruta som det bara går. Småttingarna har nu börjat uppmärksamma att det ligger en trånande storasyster utanför och de tycker att hon är ungefär lika spännande som hon tycker att de är.

Nyfikna syskon...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter lite tjat så fick de nu äntligen umgås lite närmare utanför lilla inhägnaden. Astrid är ju väldigt försiktig med små valpar, det vet vi efter hennes lek med lilla Mai som ju var bara aningens större än boxervalparna är nu när hon kom till oss. Som den duktiga storasyster hon är så lägger sig Astrid ner så att småttingarna kommer åt ordentligt och de tyckte att detta var den roligaste leksaken som någonsin kommit i deras väg.

"Hoho är det någon hemma?"...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Om du drar i läppen så stryper jag"...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Övermannad...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Puss på dig!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Astrid måste nog vara en av världens bästa storasystrar att ha om man är en liten valp som precis har börjat leka. Hon är stor och snäll och vill inget hellre än att man ska klättra omkring på henne och dra henne i öronen och läpparna.

En liten bonusbild på när Mai kom och drog i Astrid...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack och godnatt!

Antal kommentarer: 1

2011-07-31 03:33:31 - Mai

Mai håller med om att Astrid e världens bästa syster, samt vill tillägga att nu är jag också stora syster!! :) kommer snart och hälsar på småsystrarna och bussar med dem! ;) ska nog ta med husse då han här hemma har ansvar för lek, han ser sig som general i de... och ja de kan ju vara så att Bina utsåg honom som de.. ja Matte hon har ansvar för resten... säger hon och sen e de mamma som tror att hon bestämmer .... men de kan de ju få tro ... för de vet ju alla att de e ju jag som e över general här hemma!! hoppar MAi
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden