Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Plattnosar

2011-11-14

Idag har mormor, hundarna och jag varit på en liten utflykt, eller liten och liten vi var faktiskt ända uppe i Dalarna. Vi var där för att kika lite på dessa små underbara figurer...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De är fem stycken till antalet och vi ska ha en liten flicka, tyvärr kan jag inte säga exakt vilken då de är förvillande lika. Jag kan avslöja så mycket som att den är gul, rund som en boll och helt bedårande och kanske en av dessa...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Man kan bara inte låta bli att bli lite betagen, men nu får vi vänta i några veckor på leverans. Helst av allt så hade jag stoppat en i fickan och smugglat hem direkt, men jag får väl hålla mig ett tag till. Vilken av dem det än blir så kommer det att bli ett alldeles perfekt litet tillskott till den allmäna hundflocken och en mycket trevlig fotvärmare till Mormor.

Tack och godnatt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 3

2011-11-15 07:44:21 - Loulou och Mai

Så söta(heart) men Mai hälsar att hon är fortfarande är nummer ett i mops ligan men de är bra med lite fler mopsar och att då kan ju jag stiga i graderna i boxerkommpaniet :)

2011-11-16 08:39:38 - Maria

Ulleplutte söta.... vi kommer o hälsar på så fort de dyker upp hos dig. Lyllos mormor AnnMarie som får en sån söt fotvärmare:)

2011-11-16 15:08:14 - Ann-Britt

Så söta sååå Lycka till med henen vem det nu blir (heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden