Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

En dag i ett hål...

2009-09-20

Jag har idag spenderat hela förmiddagen i ett hål. Vattenläckan som skulle lagas befann sig i en gammal brunn och jag är den enda som är liten nog att ta mig ner i hålet så det var bara att krypa ner i leran och laga. Brunnen är så konstruerad att ungefär två meter ner finns det en avsats som man kan stå på och då kan man komma åt det trasiga röret. Nedanför avsatsen går det ett brett betongrör som är ett par meter djupt och precis så stort att jag skulle få plats i det om jag skulle ramla ner. Så här ser jag ut när jag är på väg ner i en gammal brunn på ett någotsånär smidigt sätt...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är verkligen tur att jag inte lider av någon klaustrofobi för då hade hålet fått vara. Särskilt bra arbetsställning blev det nu inte heller, men efter en bra stund i ostbågsposition med ena foten fast i en lerhåla så var iallafall hålet åtgärdat och vattnet är nu igång igen.

Jag är ändå mycket nöjd med mig själv som lyckats laga vattnet utan att behöva ta hit en rörmokare. Ibland får man faktiskt ge sig själv en klapp på ryggen och säga "bra gjort!"

Tack och godnatt!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden