Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Studs

2009-04-02

Idag kändes det betydligt mycket bättre i skulderbladet så jag har ridit på så mycket som möjligt.

Midas ligger fortfarande lite på minussidan då han absolut inte vill lugna ner sig. I vanliga fall så brukar han lugna ner sig ju mer han kommer igång , men den här gången så händer det ingenting han bara studsar och studsar och studsar... Min förhoppning är nu att han ska sansa sig lite på lördag eftersom vi ska åka och tävla då. Han är ju lite udda och ju mer han får tävla desto lugnare och mer harmonisk blir han även på hemmaplan. Jag har nu i en veckas tid försökt att få honom att skutta lugnt över en liten studs men det blir liksom bara något enstaka galoppsprång per varv runt ridhuset och resten av vägen så studsar han hysteriskt. Om han kunde prata skulle han säga "jag ser hindret jag ser hindret jag ser det JAG SER DET!" 

Det är trevligt att han vid tretton års ålder fortfarande blir så entusiastisk över en liten trestuds men samtidigt ganska så tröttsamt. Han och Ida (hunden) är faktiskt lite lika varandra på det viset att båda vaknar på morgonen och bara är såååå lyckliga och fulla av energi . Man kan ju iallafall inte gå runt och vara sur när man har sådana typer att jobba med.

En glad nyhet är iallafall att lilla No Doubt är så frisk att hon har börjat få gå ut i en liten hage. Hon har på osannolikt kort tid blivit i princip ohalt och det verkar som om frakturen sitter ihop som den ska. Det kan nog bli sommarbete för henne framöver till och med.

Bina är för tillfället lite sur över alla ofördelaktiga bilder som har publicerats på denna sida så för att inte riskera att hon bojkottar all framtida fotografering så sätter jag nu in en bild tagen från en mer fördelaktig vinkel...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är på detta viset hon vill uppfattas, klok, vacker och lite majestätisk.

Tack och godnatt! 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden