Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Fina Mai

2011-06-10

Idag har vi varit och firat att min systerdotter Amie som fyller hela arton år idag. Det belv ett trevligt firande och lite roligt är det att på plats fanns fyra generationer av familjen Sällberg.

 

 

Även hundarna fick följa med och fira. Ida tyckte nog att det var lite tungt i värmen, gravid som hon är så höll hon låg profil. Astrid ägnade en lång stund åt att leka slut på lilla Mai. Mai är världens gladaste lilla mops som har myckt energi men att leka med Astrid kan göra slut på energin hos den mest vältränade lilla hund. Astrid blir också trött ibland men det räcker men en liten tupplur så är hon igång igen. Att gå på kalas är faktiskt bland det bästa mina boxrar vet, de minglar glatt med alla barn och det finns ju alltid någon som vill klappa eller leka.

Bild på liten Mai efter att hon lekt sig trött nog att sitta still...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mai är faktiskt tänkt som starten på en liten mopsuppfödning och hon är i dagsläget åtta månader. När man umgås med lilla Mai så blir man faktiskt väldigt sugen på att ha en liten flock med glada mopsar. Planen är att hon ska ställas ut lite i sommar och i höst för att se om hon gillas av domarna och för att hon ska få lära sig hur man gör. Vad än domarna tycker om henne så tycker hela familjen att hon är världens finaste lilla mops och Astrid anser att hon är en av hennes bästa vänner. Boxrar och mopsar går väldigt bra ihop då de verkar förstå varandra utan problem. Har man kort näsa och snuffsar och låter så kan ibland vissa hundar ha svårt att fatta vad man säger men två kortnästa hundar pratar ju samma dialekt.

Tack och godnatt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal kommentarer: 2

2011-06-11 11:12:00 - Maria

Mai är ju helt bedårande(heart)

2011-06-20 22:29:26 - Jenny, www.lixias.se

Mai ser jätte fin ut! (heart)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)