Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Ajajaj

2009-03-31

Idag blev det en lite underlig dag. På morgonen när jag satt och red på Midas så ruskade han lite på huvudet varpå det bara smällde till i ryggen och skulderbladet på mig. Det gjorde fasligt ont och det var ganska besvärligt att ta sig av hästen. Typiskt att detta skulle hända nu när allt gick så bra. Jag panikringde till kiropraktorn för att få tid så fort som möjligt och som tur var så kunde jag få komma dit på eftermiddagen.

Det blev ingen mer ridning idag och när jag väl kom till kiropraktorn så var det flera kotor som hade hoppat och så hade det hänt något med ett revbensfäste, ont gjorde det iallafall. Kiropraktorn bände och drog och klämde och tyckte att det var fasligt vad det satt fast, men till slut så lossnade det. Nu återstår det bara att se hur det känns imorgon, än så länge gör det ganska ont. Jag ska ju till sjukgymnasten imorgon så då får han också titta på eländet om det inte har blivit bra.

På kvällen så var Carro, Annika och jag på clinic hos Linda Heed som Wolksvagen hade ordnat. Vi fick se lite hur Linda grundtränar sina hästar och det är alltid intressant att se hur andra gör. Man får lite inspiration och ideér när man åker på olika arrangemang och det är viktigt för det dagliga arbetet.

Dagens bild får bli ett riktigt snyggt porträtt av Bina som ser ut lite som jag känner mig...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bina har protesterat mot detta foto och vill bara påpeka att detta är taget från hennes dåliga sida och att egentligen så är hon fortfarande en vacker hund i sina bästa år...

Tack och godnatt!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden