Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Riks 2011

2011-06-22

Det blev en riktigt lyckad rikshelg i Norrköping för alla våra ponnyer. Arianna lyckades starta i nästan alla klasser och hon gick riktigt bra hela helgen. På fredagen så kom hon tvåa i working hunter pony och på lördagen startade hon LB dressyr med bra resultat. Det var dock roligast på sista dagen då hon fick hoppa på riktigt och trots att hon inte startat hoppning på flera år så seglade hon över hindren i LB som om det var det enklaste i världen. Hon ställdes också ut i veteranklassen där hon fick silver med fina kommentarer.

Arianna på framridningen till dressyren...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som jag tidigare lovat så filmade vi hela spegelritten med Joop och mig med damsadel. Den gick ganska så bra men det blev väldigt svårt med svängarna då vi var tvugna att vara inomhus då regnet bara öste ner hela söndagen. När man sitter i damsadel så har man lite större svängradie än annars så det blev vingligt i alla snäva svängar. Jag måste dock säga att Joop är verkligen snäll och tålmodig när det gäller människornas galna ideér och han travade snällt runt och sade ingenting trots att vi nästan krockade med Delilah vid ett flertal tillfällen.

För att se vår fina spegelritt KLICKA HÄR

Delilah var sedan med i utställningen där hon visades av Andrea som lyckades så bra att hon fick 40 poäng och guld.

Delilah och Andrea i ösregnet...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bäst av allt gick det dock för åkerbyponnyerna i hoppning där det i kategori c blev en åkerbyponny först samtliga tre klasser. Excelsa vann LC och Idylle vann LB och mästerskapet som gick i LA. Fantastiskt roligt att stå som uppfödare och se på deras framfart även om det ösregnade!

Tack för idag! 

Antal kommentarer: 1

2011-06-23 09:21:49 - Anki lind

Grattis!Arianna ser väldigt ärtig ut!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden