Här i dagboken kan ni läsa om hur livet var på Åkerby bland hästar, hundar och andra djur.

 Klicka gärna på bilderna i dagboken för att få se dem i förstoring.

Småförkylt

2011-01-09

Jag är för tillfället lite förkyld och tycker då ganska synd om mig själv. Idag har jag tillbringat en stor del av dagen framför teven och tittat på de stackars skidåkarna som har åkt upp för slalombacken. Det är liksom lite skönt att sitta framför teven och se andra kämpa så där galet hårt. Längdskidåkning är ju en av de mest konditionskrävande sporter man kan hålla på med och den som kom på idén med att man ska åka en massa lopp i en vecka för att avsluta med att åka upp för en slalombacke måste antingen vara en äkta sadist eller ha en helt galen humor (ännu roligare hade det blivit om de plötsligt skulle åka ner för backen också).

Min förkylning skyller jag helt på att jag hade en massa barn här på hästfritids i början av veckan. Att barn är allmäna smittohärdar är ingen nyhet och mitt imunförsvar är inte vant vid de basilusker som de kommer med. Nu är det inga små barn som var här men jag misstänker att alla som går i skolan är bärare av diverse förkylningssmittor. Vi hade iallafall väldigt roligt när de var här (roligast hade Ida som anser att det alltid borde finnas sisådär  åtta-nio barn att leka och mysa med). Vi ägnade oss åt de vanliga stallsysslorna och så red vi ut och galopperade i snön vilket var mycket uppskattat av både ponnyer och barn. Vi passade också på att tolka med pulka efter Arianna och Splendid en av dagarna. Splendid är jättesnäll att tolka efter och går inte så fort medans Arianna lätt tänder till (hon är ju ändå en gammal tävlingsponny).

Arianna i full galopp med pulka efter...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är alltid lika kul att tolka efter ponnyerna och Arianna fick snällt springa många rundor.

I morgon ska jag ta mig samman och försöka jobba lite mer (det är ingen skidåkning på teven då).

Tack och godnatt!

Antal kommentarer: 1

2011-01-11 15:42:05 - charlotte sjoo, lotten_96@live.se

varldesn sotaste ponny! (heart) hon alskar verkligen att galoppera runt i snon! hoppas allt ar bra med henne! pussa henne mycket! kramar fran varma thailand! :)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden